Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új hengert kell vegyek a...

Új hengert kell vegyek a Simsonomra. Maradjon 50-es, vagy 60as legyen?

Figyelt kérdés
Mennyit számít a 60as? megéri? 60as hengerre jó az 50es hengerfej, vagy az is kell?
2014. jún. 25. 21:50
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Ne újhengert vegyél rá, inkább úthengert!
2014. jún. 26. 00:35
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

Baroomarcú... ilyet mi a faasznak válaszolsz?

Egyébként ha nyomatékosabbra szeretnéd építeni a motorod, akkor a 60-ast javaslom, bár én gyári hengerfejjel használom, minden további nélkül (jópár ismerősömmel együtt). Végsebességre nem lesz gyorsabb, mivel nem pörög többet a motor, viszont hamarabb felhúzza magát, és hamarabb fogsz váltogatni :)

Ilyenkor már cserélik a váltóban a legvégső fokozatot nagyobbra, és az első lánckereket nagyobbra. Mivel már 60 cc, így elbírja.

Szoktak még sport gyújtást is rátenni, de a babszi gyulus bőven elég rá.

2014. jún. 26. 02:48
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Ha úgyis fúrni kell, akkor legyen 60-as szerintem, sokkal használhatóbb a motor vele.
2014. jún. 26. 09:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Csak ne az öntéshibás pár ezer forintos gagyi szart vedd meg.

Én ilyet vettem és tökéletesen működik:

[link]

Én vettem rá hengerfejet is.

[link]

2014. jún. 26. 18:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Igaz a 60-asnak nem lesz nagyobb végsebessége ha csak hengert cserélsz, de ha fogaskereket akkor igen. De viszont ha terveztetsz hozzá rezót, nem megrendeled a neten, hanem terveztecc, és teszel rá Babetta gyújtást, na meg a hengernél fontos hogy 4 felömlős legyen, na akkor ki viszi a 80 km/h-át is.

Havernak a Simójával mentem, aki ennek megfelelően csinálta meg, ahogy fent említettem, és vittem vele a 80-at, megjegyzem nem lejtőn!

2014. jún. 26. 21:12
 6/10 A kérdező kommentje:
rezót nem akarok. Szerintem szörnyen néz ki.
2014. jún. 26. 21:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor még tudom ajánlani a belsőrezós kuput, az majdnem úgy néz ki mint a gyári, de van egy pici külömbség. Meg ne tetszésre mennyen, hanem gyors vagy lassú motort akarsz?
2014. jún. 26. 22:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Gyári kinézetű, megbízható motort akarok belőle... :)
2014. jún. 27. 22:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor ahhoz elég az 50-es henger is, önmagába a 60-as nem sokat ér.
2014. jún. 28. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Annyiba különbözik a 60-as, amint fent is írták, csak jobban kigyorsulsz.
2014. jún. 28. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!