Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 318i 2000-es évjáratú...

Nemesis0319 kérdése:

BMW 318i 2000-es évjáratú vélemény tapasztalatok, pozitív, negatív, dolgok alkatrész árak, és mire érdemes odafigyelni vásárláskor?

Figyelt kérdés

2014. jún. 25. 11:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
B6 t nem igazán tudok venni mert nem engedi a pénztárca! Vagy a kromcsikos kaszni érdekelne vagy pedig az eggyel régebbi lámpás de hasonló kaszni ! Ez az 1.9 pdtdi motorról mi a véleményetek mert ebből van sok leginkább a piacon... Meg ha sikerül néznem valamilyen úgy a benzines úgy a tdi, pdtdi motorokról típusrol mi a véleményetek mikre érdemes figyelni és milyen tipushibak vannak? Köszönöm előre is a válaszokat
2014. jún. 27. 07:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nézz utána az áraknak.

Furcsa, ha csak Passat IV-re van anyagi kereted, akkor abból a pénzből hogyan akarsz 2000-es évjáratú Bmw-t venni?

Mert akkor mondjuk Bmw-t sem tudnál szerezni, mert egy B5 Passat áránál kevesebb pénzből választhatsz, hogy az a Bmw roncs, hulladék, vagy pusztulat legyen.

Passat V már van 500 ezer forintért is, de ezért a pénzért hasonlók lesznek a választási lehetőségeid.

A különbség, hogy 1 millióért még mindig a létező leghulladékabb Bmw-ket tudod megvenni ilyen évjáratból, Passat V-ből ennyiért már kapsz használhatót.

Tudom, hogy itt mindenki Bmw-re akar rábeszélni mindenkit és hogy csábító a márkajelzés. De csak a márka miatt megvennél egy régebbi pusztulatot?

A Passat V-ből kapsz olcsóbbat, fiatalabbat, kevesebb kilométerrel, tágasabb, kényelmesebb, és kicsit magasabb a presztízse, mint a nála régebbi Bmw-knek.

Tessék, lehet válogatni:

[link]

2014. jún. 27. 09:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Ja bocs, a B6-ot valamiért B5-nek néztem az írásodban ;-)

Akkor visszavonom, de a lényeg, hogy B5 Passatot már tudsz venni 1 millióért is olyat, ami megszólal.

2014. jún. 27. 09:28
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen talán igazad van csábító a BMW de ennyi pénzért talán jobban járok egy passattal! Nem vagyok kis ember kényelmesebben eltérés benne! Motorikusan melyiket ajánlanátok és mikre érdemes odafigyelni vásárláskor?
2014. jún. 28. 08:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Azt se felejtsük el, hogy a Passatból is annyi van már a piacon, mint égen a csillag és azzal is tisztességesen mellé lehet nyúlni. Akármelyiket is választod alaposan nézesd át.
2014. jún. 28. 15:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Már lehet elkéstem de én nem vennék ilyet . 14 év az 14 év. Mégha csak tescoba jártak is . De ezt nem azok veszik. Ezt " sportos" emberek veszik és ki is hozzák belőle.
2014. nov. 21. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!