Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Orvosolható vagy vagy szerelő?

Orvosolható vagy vagy szerelő?

Figyelt kérdés
A vw passatomba elkezdetet a hütöböl csöpögni hütövizem nem vitem szerelöhöz hanem vettem tömitö port a csöpögés meg is szünt de elöte egy kétszer elfolyt teljesen a rendszerböl a viz és azota nem nyomja a kocsi a meleg levegöt 2-3 honapja mikor meg vetem még fütöt rendesen valaki asonló tapasztalat? Le engedtem a hütö vizemet ki tisztitotam de a vizben látam egy kis sivárványt ez most feltétlen hengerfely vagy lehet más oka is ? hozzá teszem az auto megy mint a rakéta és nem füstöl kéken
2014. jún. 25. 04:13
 1/5 kata kata ***** válasza:
Ez a hűtőtömítős megoldás csak ideiglenesen jó.Minél előbb csináltasd meg vagy cseréltesd a hűtőt.A fűtésrendszert légteleníteni kell mert levegős.Az a szivárvány lehet még egy korábbi hiba maradéka.De lehet egy kezdődőé is.Figyelni kell.
2014. jún. 25. 05:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A hűtőtömítő egyenes út a fűtőradiátor eldugításához, az meg általában - bár a Passat-on nem tudom hol van - a műszerfal lebontásával cserélhető...
2014. jún. 25. 06:28
 3/5 anonim ***** válasza:
vidd el, nézesd meg a hűtőd, sok hűtőt még meg tudnak csinálni.
2014. jún. 25. 12:43
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat hát szerintem marad a szerelö ugy is vinem kell müszakiztatni meg silent cserés lesz elöl ha jol hallotam hát a fütés remélem orvosolhato és nem kell fütöradiátort cserélnem
2014. jún. 25. 16:52
 5/5 A kérdező kommentje:
ja meg bizok benne nem kell müszarfalat bontani félek ha lebontják utána zörögni fog vagy valami hangot ad mert ilyen hangoktol már kikészülök mindig azt halggatom h ketyerek és sokszor már szerintem beképezelek dolgokat D:
2014. jún. 25. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!