Direkt árulnak kettesével biztonsági övet?
Figyelt kérdés
Elromlott a kocsiban 1db biztonsági öv a vezető ami kell! Nem húzza vissza az övet. Azt mondta a szerelő, nem tudja megjavitani cserélni kell. 3. Fb szerelőt kérdeztem azt mondták, 1dbot nem tudnak szerezni, párban árulják, drága!
Igen? Miért? Hogy ha kell fizess kettőt?
DDirekt nem árulnak 1db övet?
Honnan szerezzek akkor?
2014. jún. 20. 04:57
1/5 anonim válasza:
Milyen autóhoz kell? Az övfeszítőseket szokták garnitúrában adni, de szerintem a legtöbb bontós ad egy db-ot is. Legalábbis az én ismeretségi körömben.
2/5 anonim válasza:
Igen, direkt, azaz megfontolt szándékkal!
Párban eladni dupla haszon!
4/5 anonim válasza:
Egyrészt mert így több a haszon, másrészt ezeket általában együtt szokták cserélni.
5/5 anonim válasza:
Mondjuk nem tudom milyen logika mentén. Alapesetben ugye ha gond van 1 öv ami tuti használatba van vége, most, hogy az anyósülésen is utazik-e valaki... nem garantált, de ugye a pénz... bontóból keress 1-et, töredék árban megleszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!