Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 307 beindítás?

Cs kedvelok kérdése:

Peugeot 307 beindítás?

Figyelt kérdés

az a gond, hogy 2napja kezdte el, beakartam az autót indítani, és az önindító épp hogy tekert 2őt, aztán 3at, fokozatosan gyorsabban végül beindult.

Az akkumulátor feltettem töltőre, de utána is fent áll a probléma, amikor beindul az autó, minden lenullázódik, a rádióról elmennek a mentett csatornák, a fedélzeti computeren elmegy az idő, dátum stb.

ha beindul, utána leállítom és 2perc mulva megint beindítom akkor beindul szépen rendesen, de ha már 15percet ált utána kezdődik.

2014. jún. 24. 14:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Az előző választ rosszul írtam.

Ráteszem a feszültségmérőt akkor 12,40 felett mozog, rá indítózók akkor lemegy 5.40 - 6.20 ig, mikor beindul akkor felmegy 14.50 ig is, tehát a generátor az tölt, csak az aksi szarakodik.

2014. jún. 25. 13:41
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm.a válaszokat.

aksi.volt a baj, tettem az autoba.egy 55ah azzal rendesen indul

2014. jún. 25. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!