Melyik a legjobb 2T motorolaj? Ki mire esküszik?
Figyelt kérdés
Üdv, a motoromnak csakis a legjobbat szeretném, és meg szeretném kérdezni hogy ki melyik motorolajra esküszik, amúgy a motor 50ccm-es :)2014. jún. 21. 18:08
11/12 anonim válasza:
Nem verseny olaj, csak sima full szintetikus. A dugattyúm teteje barnás színű, pedig mióta kicseréltem a hengert, dugót már több mint 1000 km-t ment. A stihl olajtól már ennyi km után egy vékony koksz réteg volt a dugattyún.
Nem is füstöl annyira, és még a jellegzetes 2T szag is alig érezhető (ezt én nem annyira szeretem). Simsonba használom, a váltójában is metabond hajtóműolaj van. Én mindenbe Metabond olajat használok (robi 4T, autó). Nagyon meg vagyok vele elégedve.
12/12 anonim válasza:
Nekem a Mannol scooter 2T vált be legjobban. Full szintetikus, német, nem hamisítják, nem füstöl, TC+ minőségű és olcsó.
Mindenre ezt használom a krossz mocimtól a láncfűrészemig. Kopás pedig nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!