KisCsigusz kérdése:
Van egy teljesen gyári 1990-es simson S51 endurom . Milyen a legjobb adalék anyag ebbe? TÖBBI LENT!
Figyelt kérdés
Tudom , biztosan sokan tették már fel ezt a kérdést,de mivel meg akarom őrizni az eredeti bontatlan blokott minél hosszabb ideig és nem találtam a kérdésemre megfelelő választ írtam egy ujjat . MI a vélemény a SHELL ADVENCE RACING 2T motorolajról ebből 1l 4k!?? A pénz nem számitt csak a MINŐSÉG!! ha van ennél jobb szerintetek írjátok le mi az és miért
előre is köszönöm !
2013. nov. 30. 20:56
1/2 anonim válasza:
Én a gyári simsonomba Stihl 2 ütemű bekeverőolajat használtam. Kb 3-4e ft/L.
(2000 km-rel vettem, 130000-rel adtam el és a blokkja bontatlan volt.)
2/2 anonim válasza:
Én Metabond 2T szintetikusat rakok bele. Ez is kb. 3000 ft/liter. Stihlt is használtam az is nagyon jó olaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!