"Öregmerci" tulajok és extulajok! Igaz, hogy a suhancok folyton letörik az orrdíszt?
Mekkora bosszúságot okoz ez?
Mennyibe kerül az orrdísz pótlása?
És még arra is kíváncsi lennék, hogy hol parkoltok, melyik városban, csak azért, hogy hátha van valami párhuzam vidék és nagyváros között?
307D 1979
Nem, mert gyárilag nincs, csak egy bazinagy csillag.
Jogos! :D
Igazából személyautókra gondoltam.
20 vannak Mercieim, de egyszer sem fordult elő.
Az ára egy új gyárinak elég drága, bontóból vegyél.
Ha kicsit hajlandó vagy áldozni rá, nem fogják letörni.
Veszel néhány ezerért egy elektr. sokkolót.
Leszigeteled a díszt a kasznitól.
Az állandó feszt az aksi adja.
Ha valaki megmozdítja, megcsapja 50ezer volt.
Szerintem ez - a Mercik, meg úgy általában a "nyugati" autók elterjedésével kiment a divatból.
Mégis, mit csinálsz egy letört állódísszel? Nagy semmit: autón felhasználni nem lehet, dísznek csúnya... Oké, az R-R-ét még meg lehetne csinálni szobornak a lakásba, na de egy M-B jelet? :)
Amikor én suhanc voltam, úgy 10-15 évvel ezelőtt, akkor az idióták között a tükrük letörése volt a divat... Utcán találomra kiválasztott autóról lerúgni vagy lekönyökölni. De szerintem elég ha körülnézel a környéken: ahol beb*szkodják a telefonfülke meg a buszmegálló oldalát a "keménygyerekek" meg meghajtogatják a közlekedési táblák sarkait, ott az ilyen kiálló holmik is megsérülhetnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!