Milyen motort ajánlotok A1-es jogsihoz?
Figyelt kérdés
Nemsokára le fogom tenni és nem tudom, hogy milyen motort vegyek.2014. jún. 19. 17:06
1/11 anonim válasza:
Attól függ mennyi pénzt szánsz rá. 100 ezertől millió felettig elég nagy a választék.
4/11 anonim válasza:
MZ ETZ 125 , egy szép gyári állapotút...( [link] )
8/11 anonim válasza:
CBF 125. Szerethetö jószág, megfizethetö áron. Tökéletes tanulómotor! Könnyü vele manöverezni, megtanít driftelni, döntögetni, váltani, na meg úgy motorozni. Alig fogyaszt valamit, kicsivel 2 liter felett. 2,5 fölé lehetetlenség feltornázni. Igénytelen, kivisz a világból kérdés nélkül. Vége olyan 110, szerintem elég (kezdésnek). És jó nyomatéka van, 70-80-ig kb tudja tartani a tempót a személyautókkal. Persze, mindjárt jönnek a 4T-t semmiképpen szövegek, de ha észérvek alapján döntesz, akkor mindenképp 4T. Nem igényli a drága olajat, és a sok benzint, na meg tönkretehetetlen. Ha viszont az anyagiak és a szervizelések, na meg a környezet nem érdekelnek, jöhet a 2T. Abból én egy Yamaha DT-t ajànlanék szupermoto kerekekkel. Elég erös, megbízható, öröm vele menni :) És ne zavarjon, hogy nem 32 lóerö, biztos lehetsz benne, hogy tovább elmegy, mint a kihegyezett RS-ek :) + jóval felhasználóbarátabb. Még ami nagyon jó 2T 125-ös, az a Honda NSR 125. Ha érdekel, nézz utána, jó gép, de én egyáltalán nem bántam meg, hogy egy 4T CBF 125-tel kezdtem (vagyis, második motorom volt egy 50-es 2T szupermoto után). Még a CBF-hez annyit, hogy nagyon utasbarát! :) (na meg persze a Varadero is, csak az kicsit más árkategória...)
9/11 anonim válasza:
Mennyi a ekret? Ez se mellékes dolog. :D
10/11 A kérdező kommentje:
A keretek kb. 170 ezer.
2014. jún. 23. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!