Autó fényezés ablaktisztítóval. Káros lehet a fényezésre?
Az a kézi mosó nekem annyira nem jött be.
Igen 2 perc és 200Ft, de azzal csak sima vízzel egyszer leöblítetted. Utána jön még a samponos hab, azt öblíteni, szárítószerezni meg még mit tudom én mit kell vele csinálni és máris egy ezrest bedobáltál százasokban.
Akkor már inkább lemosom rendesen én otthon kézzel, vagy ha nincs hozzá kedvem, elviszem egy mosóba.
mindenkinek igaza van.
ha csak poros egy picit, de nem sáros.
én, mint lusta dög, azt csinálom, hogy egy locsolókannás öblítéssel leöntöm az autót, aztán áttörölgetem...
ha foltmentesen megszáradt, akkor viaszos spricnivel lefújkálom, és áttörlöm.
Régebben a B.örsi teszkó mosóba jártam, marhajó volt, főleg a cseppmentes öblítés. gyönyörűen száradt, tartósan szép maradt...úgy ezerkettőből...kétszázból oda sem érek.
Az ablaktisztító nem rossz ötlet, csak több sebből vérzik, mint azt fentebb már leírták..
csak zárójelben: nekem lehetőségem van több hordó szűrt, tiszta esővíz gyűjtésére...igazából esővízzel mosom, öblítem..száradás után gyönyörű a dukkó...zárójel bezárva.
A zárójeles részhez: én meg ilyet használok: [link]
Nagyon jól tisztít és utána nem kell törölgetni, mert tényleg csepp és foltmentesen szárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!