Aprilia Scarabeo vagy Yamaha Neos?
Robogót szeretnék venni, napi szinten használnám. Nagyobb méretűt keresek, mert én is elég nagydarab vagyok (178cm, 110 kiló).
Ezt a kettőt néztem ki. Szerintetek melyik éri meg jobban? Melyiken férnék el kényelmesebben? Árban ugyanaz a kettő.
Melyikről mit érdemes tudni?
Én a Scarabeot azért nem választanám, mert nincs csomagtartója, de ez a nagy kerék ára. :/
Gilera Runner 50? Yamaha Aerox?
Azok drágábbak, én 120 ezer ft környékén nézelődöm. A helyet egy sisaktartóval tudnám kompenzálni, van egy itthon elfekvőben már elég régóta. Apám használta, amikor még robogója volt.
Ezen kívül van valamilyen hátránya még a Scarabeo-nak?
A japán minőség mindig egyfajta garancia, de abból is meg kell találni a megfelelő állapotban lévő darabot! Tudom, ez nem hangzik túl bölcsen, de nálam bevált ez az elv.
Most gy 250-es Malagutival járok, de itt a teljes hajtáslánc Yamaha, így aztán minden rendben működik.
Még annyit tudok hozzátenni, hogy a Scarabeonak nagyon jó a futóműve.
A Yamaha t úgy hallottam, hogy 70et tud menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!