Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aprilia Scarabeo vagy Yamaha...

Aprilia Scarabeo vagy Yamaha Neos?

Figyelt kérdés

Robogót szeretnék venni, napi szinten használnám. Nagyobb méretűt keresek, mert én is elég nagydarab vagyok (178cm, 110 kiló).

Ezt a kettőt néztem ki. Szerintetek melyik éri meg jobban? Melyiken férnék el kényelmesebben? Árban ugyanaz a kettő.

Melyikről mit érdemes tudni?

2014. jún. 18. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Én a Scarabeot azért nem választanám, mert nincs csomagtartója, de ez a nagy kerék ára. :/

Gilera Runner 50? Yamaha Aerox?

2014. jún. 18. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Scarabeot én se vennék a csomagtartó hiánya miatt és azért is mert nekem nem is tetszik.
2014. jún. 18. 19:38
 3/6 A kérdező kommentje:

Azok drágábbak, én 120 ezer ft környékén nézelődöm. A helyet egy sisaktartóval tudnám kompenzálni, van egy itthon elfekvőben már elég régóta. Apám használta, amikor még robogója volt.

Ezen kívül van valamilyen hátránya még a Scarabeo-nak?

2014. jún. 18. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:

A japán minőség mindig egyfajta garancia, de abból is meg kell találni a megfelelő állapotban lévő darabot! Tudom, ez nem hangzik túl bölcsen, de nálam bevált ez az elv.

Most gy 250-es Malagutival járok, de itt a teljes hajtáslánc Yamaha, így aztán minden rendben működik.

2014. jún. 19. 09:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Még annyit tudok hozzátenni, hogy a Scarabeonak nagyon jó a futóműve.

A Yamaha t úgy hallottam, hogy 70et tud menni.

2014. jún. 19. 10:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Az se nagyon előny a Neosnak, hogy japán, mert ugyanúgy Minarelli blokk van benne, mint az Aprilia-ban.
2014. jún. 19. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!