Szerintetek jóvásár lehet ez a Focus? Már megnéztem. Nem nepper az eladó, hanem a tulaj. Szervízkönyves. Kicsit enged is árból. A kilométer valós. Még nagyobb baja nem volt. Úgy néz ki rendesen karban tartotta.
Vidd el szervizbe, ha ott sem találnak kivetnivalót akkor vedd meg.
Így hirdetés alapján nem lehet megmondani hogy jó-e, max azt ha nagyon rossz, de ez nem úgy néz ki.
Hát... én évi 28.000km-t megyek "csak" a dízelemmel, de köszönöm szépen inkább elteszem azt az évi 200.000Ft-ot minthogy a kutasnak adjam.
Ez az 50.000km nem tudom honnan jött! Lendkereket, injektorokat sem kell évente cserélni, úgyhogy ezzel együtt is beljebb vagyok már évi 28.000km-rel is.
Csak azért tartom lutrinak mert: Még nem volt semmi komoly baja (csak generátor)---> Ezután hirtelen sok lesz.
A kilométert megnéztem márkaszervizben,alvázszám alapján. 145 ezer volt benne tavaly.
Ma találkozunk egy szerelőnél, ha minden OK akkor megveszem.
Lendkerék olyan 200-250ekm-nél lesz esedékes. Ezt kalkuláld bele és nem fog váratlanul érni.
Az injektorok, nagynyomású szivattyú, stb meg még százezereket bírhatnak, ha nem kannázták. Emiatt én nem aggódnék.
A többi dolog meg ugyan olyan eséllyel megy tönkre mint bármely más autónál még ha újonnan is veszed. Tehát emiatt én nem izgulnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!