Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kezdő crossozás?

Kezdő crossozás?

Figyelt kérdés
Nem pályán, versenyeken gondoltam, hanem hobbibol, csak a hegyekbe motorozgatni hétvégente. egy 125ös motorra gondoltam, szerintetek kezdésnek nem lenne sok ? (egyébként motorozok utcán, kb 15 le-s motorral, de földesen, sárba, hegyekbe még sose mentem). drága ezeknek a motoroknak a fenntartása ? műszaki stb nemkell, nem utcai motort szeretnék, nem endurot, hanem crosst, valamint mi szükséges még ehez ?
2014. jún. 16. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha cross-t akarsz, akkor ott a legkevesebb kiadás az lesz, hogy megveszed a motort. Aztán hipp hopp elrepülnek a megadott üzemórák és típustól függően több tízezret is lehet rákölteni...legalább.
2014. jún. 16. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Normális védőfelszerelés sem árt, ami megint csak 6 számjegyű összeg.
2014. jún. 16. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Amúgy ha csak laza terepre akarsz menni tényleg csak a természetet járni nem földet túrni meg ugratni akkor simán elég egy MZ. Raksz rá bütykösebb gumit, áttételezést variálod meg 1-2 dolgot és simán megy a sárban még egy 125-ös is. MZ-t meg kapsz papír nélkülit 30ezerért is.

2014. jún. 16. 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Hobbi célra egy enduro kell. Yamaha DT125, Honda MTX125, Suzuki TS125x,Suzuki TSR125.
2014. jún. 16. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!