Szerintetek megéri venni Opel Astra f?
Figyelt kérdés
az egyik család tagomnak most lesz meg a jogosítványa és úgy gondoltam segítek neki venni egy autót és én erre az autóra gondoltam .
Tudom hogy megbízható szerkezet .A családtagom rohangálós és hétvégi autónak szeretné használni Pl.: munkába menés vagy család tagok szállítása alkalom ad tán . Érdemes
még venni ilyet ?
2014. jún. 3. 21:42
1/4 anonim válasza:
A rozsdára figyeljetek, amúgy megbízható szerkezetek. Az 1.4-es 8 szelepest ajánlom.
2/4 anonim válasza:
Érdemes még venni ilyet ?
Miért ne lenne? Mennyivel rosszab mint egy akármelyik másik 15 éves gép.
3/4 anonim válasza:
Így van, 8 szelepes Opel motorok a legjobbak. Amelyiken látjátok, hogy megindult a rozsda azt felejtsétek el, az javulni nem fog. 400 ezerből már ki lehet fogni olyat, ami rozsdamentes. Rohangálni, xy-t hozni-vinni tökéletes autó.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a támogatásokat és tippeket
2014. jún. 3. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!