Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az Alfa Romeo tulajdonosok...

Az Alfa Romeo tulajdonosok miért vannak úgy oda-meg vissza maguktól? Beképzelt, arrogánsok. Vagy csak nekem ezek a tapasztalataim?

Figyelt kérdés

2014. jún. 14. 22:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
37%
Nagyon szívesen leirom, egy 2 hónapos toyota avensisem van, lefikázhatod nyugodtan.
2014. jún. 16. 09:25
 12/23 anonim ***** válasza:
7%
Mert Rómeójuk van. És akinek Rómeója van az már valaki. Gondolják ők...
2014. jún. 18. 12:28
 13/23 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem szépek az Alfa Romeok. Újabban a japánok is szép kocsikat gyártanak, azok is kezdenek tetszeni. Úgyhogy ez csak ízlés kérdése, hogy kinek melyik autó a kedvence. Vannak Alfa Romeót tulajdonló ismerőseim és meg vannak elégedve. Azok autóit kell csak többet szerelgetni amelyikeknek régebbi van, de még így is jól érzik magukat. Az újabb romleókkal nincs sok baj. Vannak japán autós ismerőseim is. Nagy az autós társaság. Szerintem nem beképzeltebbek az alfások a japánosoknál. Mindegyik odavan az autójáért. Ha nem így lenne, akkor lenne baj. Mert mindnek olyan autója lenne, amit nem szeret.
2014. jún. 18. 15:15
 14/23 anonim ***** válasza:
32%
Látom jól le lettem pontozva, mert nem egy régi foshulladék autóm van. Kár, hogy engem nem hatnak meg a százalékok és inkább ülök gyakorikérdések 20%al az új autómba, mint hogy üljek 80%al egy 15évesbe. Élettelenek... (11es voltam)
2014. jún. 18. 17:07
 15/23 anonim ***** válasza:
21%

# 14/14

kár hogy az új tuyu avensis se hat meg senkit...

2014. jún. 18. 17:19
 16/23 anonim ***** válasza:
21%
a 10est érdekelte annyira, nem tudom te egyáltalán hogy kapcsolódsz ide
2014. jún. 18. 17:25
 17/23 anonim válasza:
40%
Hát neked elég fos tapasztalatod van akkor, valószínűleg semmilyen. Na pont az Alfások nem beképzeltek. De hát ha valakinek ez jön le, az csak azért lehet, mert látod van miért oda figyelni az Alfára. Nem egy tucat autó ám. És hát sajnos a sok hülyének ez nem tetszik. Szerintem jobban nyisd ki a szemed, hogy ki az arrogáns, meg a beképzelt.
2014. okt. 15. 17:44
 18/23 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem tucatautó... egy autó általában többet van az utakon mint a szervízben... :D
2014. okt. 15. 22:16
 19/23 anonim ***** válasza:
90%

Nekem most nem AR-em van, de nem modnanám, hogy rossz autó lenne. A tulajdonosok meg olyanok, amilyenek.

Olvastam néhány Romeós kérdést itt a gykérdéseken és általában oda lyukadnak ki, hogy csak az Alfa gyárt autókat, a többi meg hulladékot, csak az Alfások az úriemberek (/úrihölgyek), a többi meg bunkó.

Most rákerestem, nemrég az egyik kérdésben egy Alfa hívő sorban lehúzta az összes autót a németektől a japánokig, az azokat birtokló emberekkel együtt.

Biztos vannak normálisak is, csak többnyire itt ilyeneket lehet megtalálni, amilyenekkel páldálóztam. Azok is hibásak, akik direkt cukkolják az embereket, mert ilyen, vagy olyan autójuk van.

Mintha az ember egyenlő lenne az autójával és az ő homlokán volna az embléma, nem az autó elején. Az autó csak egy használati tárgy. Így kéne kezelni a dolgokat.

2014. okt. 16. 16:56
 20/23 A kérdező kommentje:
köszi utolsó. jó itt értelmes megnyilvánulásokat hallani
2014. okt. 22. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!