Az Alfa Romeo tulajdonosok miért vannak úgy oda-meg vissza maguktól? Beképzelt, arrogánsok. Vagy csak nekem ezek a tapasztalataim?
# 14/14
kár hogy az új tuyu avensis se hat meg senkit...
Nekem most nem AR-em van, de nem modnanám, hogy rossz autó lenne. A tulajdonosok meg olyanok, amilyenek.
Olvastam néhány Romeós kérdést itt a gykérdéseken és általában oda lyukadnak ki, hogy csak az Alfa gyárt autókat, a többi meg hulladékot, csak az Alfások az úriemberek (/úrihölgyek), a többi meg bunkó.
Most rákerestem, nemrég az egyik kérdésben egy Alfa hívő sorban lehúzta az összes autót a németektől a japánokig, az azokat birtokló emberekkel együtt.
Biztos vannak normálisak is, csak többnyire itt ilyeneket lehet megtalálni, amilyenekkel páldálóztam. Azok is hibásak, akik direkt cukkolják az embereket, mert ilyen, vagy olyan autójuk van.
Mintha az ember egyenlő lenne az autójával és az ő homlokán volna az embléma, nem az autó elején. Az autó csak egy használati tárgy. Így kéne kezelni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!