Az Alfa Romeo tulajdonosok miért vannak úgy oda-meg vissza maguktól? Beképzelt, arrogánsok. Vagy csak nekem ezek a tapasztalataim?
Alfa, BMW, Audi. (166, 159, 3, 5, 6, 7, A4-5-6-7-8) Ezek azok a nagyobb számban gyártott feltűnő autók, amiket gyakran látni az utakon, tekintélyük van, megnézik őket.
Jól mennek, élmény autózni velük, van alattuk rendes futómű. Így a tulaj is kínálja neki, jobban, mint egy átlag kocsinak. Nyilván, hiszen ezért vette. Sok szépen megnöveszti hozzá az arcát, tisztelet a kivételnek persze.
Ha egy komoly autóval szabálytalankodnak, gyorshajtanak vagy bunkóznak az sokkal jobban megmarad az emberben. Hiszen ha minden rendben lenne akkor is megnézné az ember, mert feltűnő.
De gondoljatok csak bele ha ugyanezeket egy tucat Golffal vagy Astrával csinálják kiröhögitek őket. Mit izmozik/feszeng itt a sz@rjával? Jön rögtön a kérdés és ezzel le is van tudva, el is felejtettétek.
Pl: Viki lánya férjhez ment, hatalmas szenzáció, mindenki erről beszél. Julcsa a faluban elkelt, senkit nem érdekel.
Na kb. erről van szó.
alfa 166/159 mint tekintélyt parancsoló autó :DDDDDDDDDDDDDD
majdnem magam alá kuláztam mikor olvastam a 2es hozzászólást. Manapság már egy 5ös bmw vagy a6os után se fordul meg az ember, mert olyan sok van belőle, nem hogy egy alfa romeo után. Amúgy azért vannak nagyra magukkal mert azthiszik, hogy az övék a világ legszebb,legjobb autója (a szépség mondjuk egyén függő kinek mi tetszik), közbe meg az egyik legmegbizhatatlanabb kocsi.
köszi mindenkinek
úgy látom itt is megoszlanak a vélemények,tapasztalatok
#6: Pffff ennyi ésszel neked hozzá kellett szólnod. Most aztán nagyon megmondtad.. Írd már le a kocsid típusát ide (vagy inkább a BKV járatszámot).
A megbízhatatlanságról annyit, hogy nézz utána hány Opel meg Suzuki fut Fiat/Alfa-tól vásárolt Multijet motorokkal. Nem véletlenül..
Legközelebb mielőtt ideböfögsz valamit inkább tájékozódj, hogy a minimális tudásod meglegyen a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!