Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson vélemények?

Simson vélemények?

Figyelt kérdés

Naszóval. 14 éves vagyok, simsont szeretnék venni. A keret az 80ezer. Legfőképpen az S51B típusból szeretnék egyet, viszont nem tudom mit kell figyelembe venni vásárlásnál. Gondolok itt porlasztóra, berúgókar, bowdenek stb... De úgy általában ha venni szeretnék milyen alkatrészeket kell feltétlenül megnézni?

Eddig ezeket néztem ki magamnak:

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 14. 20:51
 1/7 Granitis ***** válasza:
22%
Simsont ne vegyél. Akkor inkább egy régebbi Yamaha DT mert azt motornak is lehet nevezni míg a Simsont... A DT jót megy jól néz ki olcsó és kb még 40 évigmotor míg ez a szinóról nem mondható el. (sose volt szinyóm de a haveromnak mindig nyűglődnie kellett vele és ő rühellte)
2014. jún. 15. 01:15
 2/7 Granitis ***** válasza:

oh és ne jófogáson és ilyen olyan oldalakon vegyél motort.

Itt a két leg népszerűbb oldal

1.: [link]

2.: [link]

2014. jún. 15. 01:16
 3/7 anonim ***** válasza:
amit az első hozzászóló leírt, ő arrol a kategóriárol beszélt, amit nyúztak egész új korátol, de ha kifogsz egy eredeti jó állapotút, akkor meg fogod köszönni. nekemis simson volt az első motorom, egy kevesett futott gyári s51b, nagyon szerettem, nem hagyott sose cserben, de sajnos már elköltözött, én pedig átpártoltam más márkához. tanuló motornak kiváló
2014. jún. 15. 11:41
 4/7 A kérdező kommentje:

11:41 Igen szerintem is, viszont ebbe szerelmes lettem!

[link]

Olcsó, szép és öreg bácsika használta ami azt jelenti hogy nincs széthajtva.

2014. jún. 15. 18:40
 5/7 anonim ***** válasza:

A simsonok jók.. Csak öregek..

Kell egy kis szerelői tudás és egy kis műhely hozzájuk hogy mindíg rendbe legyenek. Mert amúgy a szerelőhöz hordod az összes pénzed.

2014. okt. 19. 21:48
 6/7 anonim válasza:
Ha mindenképpen Simsont akarsz venni, azt javasolnám valami öreg papától vegyed. Egyszerűen azért mert ők megbecsülték és nincs szénné bütykölve.
2014. okt. 19. 23:47
 7/7 anonim ***** válasza:

A simsonok jók csak érteni kell hozzájuk. Ezeknek inkább gyújtás bajuk szokott lenni. Vagy karburátor.

Szerintem jó motorok. Nekem is van egy. 5 évig használtam állandóan csutkagázon. Hozzá volt az szokva. Sosem volt nagy problémája. Megszakító kopott el meg ilyesmik. Azt kész. Legtöbbször gyújtás baja volt. Apámnak is van egy. Annak is inkább gyújtás baja volt. De a hétvégén megcsináltam. És most már nagyon jó.

2014. okt. 20. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!