Trabant 1.1 motorcsere?
Figyelt kérdés
szeretnék egy trabantot. Felnit rá picit leültetni stb. A motort ki lehet cserélni 1.3 suzuki motorra legálisan? Ki lehet cserélni azokat az alkatrészeket amik eltérnek a 601es trabitól, hogy ugy mézzen ki mint a "kistesó"? Persze a tanknyilást nem szeretném eltüntetni.2014. jún. 14. 10:08
1/6 anonim válasza:
Az elemek cseréje megoldható, de a motorcsere nagyon drága dolog. Árat senki nem tud mondani, én is pont ilyet akartam korábban, akkor sem tudott senki segíteni, ezért inkább letettem róla. Ha nagyon elszánt vagy és van több százezred, akár egy gurigád is rá, akkor van esély, de ennyit én nem akarok rákölteni.
2/6 anonim válasza:
Őrült dolog lenne, konténerbe vele!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Wartburg 1.3 motorról mi a véleményetek?
2014. jún. 14. 11:16
5/6 A kérdező kommentje:
Trabant 601 be wartburg 1.3 motor? A tank maradna ott? Vagy nagyobb kellene?
2014. jún. 14. 11:27
6/6 anonim válasza:
trabant 1.1 röl van szó, annak hátul van a tankja
egyébként, ha vw motort teszel bele, az ránézésre szinte ugyanaz abba az évjáratba, én a helyedbe egy golf2-3 bol tennék át egy 1.4, vagy 1.6os motort, az egész ügyesen vinné ezt a kis kasztnit, de természetesen váltóval együtt, és mindenek felett a fékeket is nagyobbra cserélném, hogy ne csak a jobb oldali pedál okozzon örömet, hanem a középsőben se kelljen csalódnod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!