Motorozás utáni reszketés normális?
Régebben 2 évig simsonoztam, aztán leálltam vele vagy 3 évre...
Most szereztem egyet, megcsináltam, a végsebessége 73 km/h.
Első utamon kihuzattam ahogy csak bírta, azonban mikor leszálltam, remegett a kezem, és felvoltam perzselve az adrenalintól.
Ez normális?
nem kellett volna már megszoknom annó? :D
Akkor megnyugodtam :D
Azt hittem valami baj lesz :)
Nekem is 58 lóerős autóm után vettem egy 110 lóerőset és nyomatékban is majdnem háromszor akkorát. De azért nem olyan óriási a különbség, szerintem. Igaz hogy normálisan szoktam közlekedni, nem padlógázon.
A 110 lóerős jobban gyorsul, emelkedőn nem kell visszaváltani, dinamikusabban lehet vele haladni, de messze nem egy F1-es versenyautó. Ma már teljesen átlagos egy 100 lóerős autó. A "nagy" autók simán állva hagynak vele.
Szóval nekem nem volt olyan drasztikus a különbség, hogy remegjek a stressztől. Inkább mikor vezetni tanultam és először mentem ki élesben a forgalomba, akkor volt kicsit ilyenem.
# 2-es! Te vagy egy nagy kaumgép vagy, vagy egy ritka nagy barom. Nem tudom melyik a rosszabb. Talán inkább az utóbbi mert az előbbivel legalább nem nyírsz ki senkit.
Kérdező! Nyugi, előbb-utóbb megszokod és elmúlik.
Én nem reszkettem de be voltam tojva mikor a hülye haverom vagy 6 éve mikor még épp csináltam M-re a jogsit elvitt a simsonjával. Azt hittem meghalunk tőgázon, földúton.
Bicikli és Komar után haláli volt a Simson :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!