Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy fiatal srác vagyok és...

Egy fiatal srác vagyok és most tervezek 2007 körüli 3as vagy 5ös bmw-t venni . Szerintetek feketében vagy fehérben néznek ki ezek az autók jobban?

Figyelt kérdés
2014. jún. 13. 16:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Fekete.
2014. jún. 13. 16:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha biztosra akarsz menni akkor ezüstöt veszel (létezik 5-ös BMW más színben is?). Abban nem néznek se gengszetrnek, se b_zinak.
2014. jún. 13. 16:45
 3/12 anonim válasza:
50%
Sem pedig cigánynak. Én amúgy a kék színre szavazok vagy a pirosra.
2014. jún. 13. 16:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Tiefseeblau. Na az az ötöshöz legjobban illő szín. Hármas meg pirosban a legdögösebb.
2014. jún. 13. 17:06
 5/12 anonim ***** válasza:

2: A Buz|k eleve nem szeretik a bmw-t. Nekik a kedvencük egy felmérés szerint a Toyota Prius (ezzel nem azt mondom, hogy akinek az van az az), a listán rajta se volt a BMW. Nameg nem hinném, hogy létezne lila vagy rózsaszín a BMW kínálatában.

Feketében miért gengszteres? Ha mégis gengszternek nézik az csak jó, mert legalább nem pimaszkodnak vele az úton. Annyi hátránya van a feketének, hogy a tűző napon pokollá válik a autó beltere. A fehér melegszik a legkevésbé a napon, de az meg a kölcsönzős és a céges lízingelt autók színe, ha már az előítéleteknél tartunk. Akit ez nem zavar, annak fehér is jó lehet, legalább ha megkarcolódik a fényezés, szinte észrevehetetlen. Az ezüst lehetne még jó, de az már elég gyakori.

2014. jún. 13. 17:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Fehér autót azért nem vennék mert minden kosz sokkal jobban látszódik rajta.
2014. jún. 13. 17:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mer a feketén nem, mi?..
2014. jún. 13. 17:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Mindkettő jól áll neki. Ne a szín döntsön két autó között.
2014. jún. 13. 18:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyértelműen feketét!
2014. jún. 13. 18:48
 10/12 anonim ***** válasza:

A legtöbb BMW vagy fehér, vagy fekete. Én ha vennék, akkor biztos valami olyan színt választanék, ami nem annyira gyakori.

Például a már említett tiefseeblau:

[link]

vagy crimson red (piros) Szerintem a 3-asnak nagyon jól áll: [link]

Ha viszont a fehér és a fekete között kéne döntenem, akkor én a fehéret venném. :)

2014. jún. 13. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!