Kezdő sofőr vagyok, /4 hónapja van jogosítványom/ lenne pár kérdésem: Pár jó tanács kezdő sofőrnek?
- a dombon való elindulás. Jól csinálom?: kézifék be, üresbe van a sebességváltó, ha mehetek, akkor: kuplungot lenyomom, egyesbe teszem,gázt adok, lassan engedem fel a kuplungot, ha érzem,hogy menne az autó lassan kiengedem a kéziféket. Ez így jó?
- a sebességváltót tehetem hármasbol ötösbe? Mikor hagyhatom ki a négyes fokozatot?
- mikor válthatok vissza négyesből kettesbe. Lehet egyáltalán?
- parkolásnál tolatási tippek?
- mit csináljak, hogy ne stresszeljek ha valaki áll mögöttem?
Mikor autoiskolába jártam, tele voltam optimizmussal, viszont lassanként rájöttem, hogy soha nem fogkok tudni rendesen vezetni, ha tudom, hogy vezetnem kell, görcsbe rándul a gyomrom, ideges vagyok, nem érzem azt a felszabadulást vezetés közben amiről mindenki beszél. Hogyan győzhetném ezt le? Valahogy azt hittem, gyerekjáték lesz az autóvezetés. Inkább adjam el az autómat, /ami nem megy,az nem megy/ vagy még próbálkozzak? Kb. 1500 km-t vezetttem már, és mégis stresszelek. Félek a vezetéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!