Miert indul nehezen az autom?
Figyelt kérdés
Egy 3 eves audim van es mostanaban nehezen kb. 4edjere indul csak.. Egy sarga motor jel jon elo es amikor inditom a kipufogocsoben hallok egy pukkanast. Miert van ez? Megneztem a neten a jelet es a kipufogo keringese..2010. jan. 2. 17:20
1/4 anonim válasza:
A sárga motor jel, a figyelmeztető lámpa, hogy gáz van, menjél szervízbe , hibakód kiolvasással meg tudják mondani,hogy mi lehet a hiba oka kb.
Lehet hogy csak egy érzékelő küld fals jeleket, de lehet a gyújtás, az üzemanyagrendszer, elég összetett, menj szervízbe, az a biztos.
2/4 anonim válasza:
Az elsőnek teljesen igaza van abban, hogy a sárga lámpa a szerviz lámpa és hogy ki lehet olvastatni. Benzin hibára is gyanakodnék, nem megfelelő a benzin minősége. 3 éves Audi? az még egy zsír új járgány. És ha nem jó a benzin az alapján nagyon sok hibát tud a computer kiírni. Lehet más is, de nekem ez jut először eszembe.
3/4 anonim válasza:
Kipufogó tömítetlensége és/vagy üzemanyagnyomás-probléma.
Ha dízel, akkor lehet akár a nagynyomású üzemanyagadagoló pumpa valamilyen hibája.
Nekem a nagynyomású rendszer membránja volt rossz, arra adta ki a jelet. És azért indult nehezen, mert lassan épült fel a nyomás.
4/4 A kérdező kommentje:
A szerelo azt mondta hogy a Vezermutengely helyzet erzekelo hibasodott meg.. most azt fogjak cserelni.
2010. jan. 7. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!