Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért fontos az embereknek...

Miért fontos az embereknek hogy minél fiatalabb autójuk legyen?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom hogy azonos összegért a fiatalabbat vennék meg az emberek, meg hogy a fő szempont vásárláskor hogy fiatalabb legyen az autó. Miért nem jó egy 4-5 évvel idősebb, ami lehet jobb állapotban van?

2014. jún. 11. 14:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
mert nagy általánosságban a kor haladottságával a leleakottság is nől. most nem kell idehozni az én meg az ismerős meg a rosseb tudja ki 15 éves szalonállapotú autóját, nagy általánosságban az idősebb autók lelakottabbak is. ezért.
2014. jún. 11. 23:18
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem korral, hanem a használattal nő a lelakottság.
2014. jún. 12. 21:34
 13/24 anonim ***** válasza:
A korral meg nő a használtság.
2014. jún. 12. 21:35
 14/24 A kérdező kommentje:
A használtság, nem az elhasználódás. Nem mindegy hogy valami nyúzza az autót vagy kíméli.
2014. jún. 12. 23:02
 15/24 anonim ***** válasza:

Azok kivételével, akik kifejezetten egy már nem gyártott típust szeretnek, mindenki más legszívesebben új autót venne. Ez teljesen érthető. Csak nem mindenkinek van arra pénze, hogy olyan új autót vegyen, amilyet szeretne. Vagy hogy egyáltalán új autót vegyen.

Az emberek egy része új autót akar, egy másik része meg használtat. Ez így van jól. Így elkelnek a használtautók is és az újak is.

2014. jún. 13. 17:25
 16/24 anonim ***** válasza:

Nekem 19 éves kocsim van. Audi A4 1995-os modell. Tökéletes állapotban van. 2 éve van nálam. Igaz volt törve, de szépen rendbe van rakva. Igazából attól függ, ki hogy becsüli meg a dolgait, és mennyi pénze van rá, hogy költsön rá. Én nem adnám el az enyémet. A pár éves autót aki hirdeti, inkább az a jellemző, h kihajtják belőle a sz.rt is, inkább eladja, és vesz egy újat, mert van rá pénze és megteheti. A km-ora állásáról meg annyit, hogy én a sajátomban oda állítom az órát, ahova akarom. Digitális óra.

De az tény, h nagyon kevesen becsülik meg az autójukat.

2014. jún. 15. 11:59
 17/24 Beviz Elek ***** válasza:

Nekem nem fontos, sőt!

Nem szeretnék 2000 utánit, de sajnos kénytelen leszek idővel.

2014. jún. 15. 13:23
 18/24 anonim válasza:

Én imádom a 90-es évek JAPÁN formaterveit és 2000 utáni kocsit nem szívesen vennék.. Az biztos, hogy lesz egy régi hátsókerekes, vagy négykerekes japán kocsim, de az csak hétvégi autónak nem mindennapi használatra.. Oda sajnálnám.

Most 2000-es kocsim van japán 210ezer kilométerrel és semmi probléma nemvolt vele kopó alkatrészeken kívül 170 ezer kilométer óta. Természetesen elkezdett rohadni, de orvosolva lett és olyan mint az új. 4évesen vettem 40ezerrel.

2014. jún. 15. 17:39
 19/24 Beviz Elek ***** válasza:

Úgy úgy! Régi japó:)

(1997 Nissan)

2014. jún. 15. 18:53
 20/24 anonim ***** válasza:

# 14/19

bizony. akkor most irány mindenki 20 éves megkímélt autót venni.

Ja hogy KEVÉS van.

2014. jún. 15. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!