Az autószerelő mindig igazat mondd?

Akkor én kérek elnézést, ha bárkinek megsértettem a pici lelkét a történetemmel! De így volt, hazudni nem fogok. És nyilván vannak kivételek is. Egy szóval sem állítottam ennek az ellenkezőjét.
Gondolom ha náluk csináltatom, akkor sem a melós tette volna zsebre a lét, hanem a cégnél a felsőbb vezetőségben valaki.
Egyébként nem véletlenül nem írtam, hogy az X cég volt az Y város Z utcájában. Szándékosan nem akartam senkinek sem negatív reklámot csinálni.
És volt egy másik eset, maszek szerelőnél, ahol egy főtengely jeladót számla nélkül 60.000Ft-ért cseréltek ki. A jeladót kb 5-10eFt-ért megvehetem volna bárhol, a beszerelése pedig 5 perc, sem célszerszámot, sem különösebb szaktudást nem igényel.
Akkor mi ez, ha nem szándékos lehúzás? 50.000Ft munkadíj 5 perc munkáért?!
Itt se írom nem véletlenül hogy ki volt, de nagy ívben elkerülöm a helyet és inkább megbízható korrekt szerelőhöz járok, mert van ilyen is.
Megint nyugodtan le lehet pontozni. Örülök, ha legalább ezzel valakinek boldogabbá tehetem a napját. És sajnálom, hogy ilyen dolgok okoznak neki örömet, mert ebben kénytelen kiélni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!