Mennyire benzintemető egy STI (kifejtem)?
Ne keverd össze, hogy az öreg Carina élete végén benyelt 12 litert rosszabb esetben azzal, hogy ezeknek 13 az átlaguk.
A 13-as átlag azt jelenti, hogy városban óvatosan hajtva is simán be fog nyelni 15 litert, nagy jobb lábban városon belül gond nélkül meg lesz a 20 fölötti átlag. :D
Olyan még nem mostanában lesz..:)
Csak nagyon tetszik a típus.
egy ismerosomnek volt a 2.0-as turbo es a 2.5-os is.
Alap allapotaban nem volt veszes a 2.0 varosba 10-11 liter de normalisan kozlekedve a 2.5 is 11-12 volt. Ahogy rakerult a nyitott kipufogo es megjott a hangja mindjart a 20 at suroltam es akkor meg nem volt benne tul sok tuning cucc, csak allandoan padlozta mert nagyon tetszett neki a hang... Szoval szerintem nem lehet veluk csak full gyari allapotban finoman kozlekedni. Igy pedig ne vegyel WRX-et.
De a sracnal ez nem tartott sokaig, tuningolta mindkettot a 2.0 mire osszeallt nem ment el 1 tankkal (minimum 99 oktanszamu benzin kellett bele) 150-170 km-t meg orszaguton sem tudom tobbet 190-200 km-nel igaz az auto kozel 400le volt.
A 2.5 elvileg tullepte a 400 le-t de az is picit tobbet evett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!