B kategóriás jogosítványom van.125-s motort is szeretnék vezetni. Akkor, hogy is van?
Azt tudom, hogy B kategoriás jogosítvány M kategóriát enged. Azonban többen mondták, hogy 30ezer forint ellenében 125-s jogosítvány is megkaphatom. Ez, hogy zajlik? Van ebben vezetés is vagy, hogyan?
És úgy tudom, ha A1 vagy A2 jogosítvánnyal rendelkezem, rá 2 évre már letehetem az A korlátlant. Ez így is érvényes lesz?
A hír csak részben igaz. Ha van 2 éves A2-d, akkor nem kell kivárnod a 24 éves kort az A korlátlanhoz (de 21 éves korodig akkor is korlátozzák). Az A1 csak egy dolog, azt nem számítják bele semmibe.
Szóval ha nagyon hajtasz a korlátlanra, és vagy már 18, akkor az A2-t célozd meg. Ha nem vagy még 18, akkor várj egy évet. Bár ha sok fölös pénzed van, akkor megcsinálhatod az A1-et, csak nem sok értelme van szerintem.
30-40ből leteheted a kiegészítőt B mellé.Van vezetés is ,van kressz is.
Ha 125-ös mocit akarsz akkor érdemes megcsinálni!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!