Webjogsi vélemények?
Most akadtam a netek erre a webjogsi oldalra. Hogyan működik pontosan? Befizetem a pénzt, tanulok otthon, aztán vizsgázok és kész? Csak mert az írja, hogy utána oktatót is netes felületen kell választanom. Na de hol jön be a képbe itt az autósiskola? Vagy az itt nincs is?
Köszi előre is a válaszokat ! :)
Ja, hogy a webjogsi maga egy iskola? Mert csak azt nem értem, hogy teszem azt, megvan a KRESZ, meg minden, de utána csak bemegyek egy random autósiskolába, hogy helló, jöttem vezetni? :P
Amúgy annak ha utána tudnál nézni, megköszönném :) Mondjuk én már egyetemista vagyok, és voltam is anno KRESZ-tanfolyamon, de thx a rendszer lehúzóképességének, most mér nem mehetek csak vizsgázni, az egész sz*rt újra kell csinálnom... és akkor már inkább legyen az e-learning, olcsóbb.
Nem egy iskola, hanem vannak partner iskolái, azokból választhatsz oktatót az egész ország területén, de ha nem partner iskolából akarsz, akkor nem köteleznek rá. Ahol én csináltam a gyakorlatot, az nem volt a partnerük.
Csak az általános és középiskolás tanulóknak lehet ingyenes sajnos.
Köszi a választ kedves utolsó, úgy döntöttem, hogy várok, amíg ezt a mostani, szarhalom KRESZ-t végre legyalulják annyira, hogy csak a lényeg legyen benne.
Nem fogok többet egy forintot sem fizetni szar oktatásért, és azért, hogy egy képernyő kiírja, hogy dacára minden erőfeszítésemnek, nem vagyok elég okos, de ha droid módjára bemagolok mindent, akkor az sem fog számítani, ha 16 embert ütök el, és 20 kocsit török össze.
Bízom benne, hogy még 30 éves korom előtt vezethetek :)
Utolsó vagyok.
Nem tudom, mennyire könnyen tanulsz egyedül. Igazából nekem ez az online tanfolyam nem nagyon jött be, olyan érzésem volt, hogy elég kezdetleges, sok mindent kihagynak belőle. Elolvastam egy könyvet, kb 130 oldal volt, és sokkal tisztábban láttam a dolgokat. Mellette sok-sok teszt, én a webkresz.hu-t használtam. Ne csüggedj el, menni fog az! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!