Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ajánlanátok bukósisakot?...

Ajánlanátok bukósisakot? 25-30 e körül. Worker márkáról vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most készülök bukót venni és érdekelne, hogy ki mit ajánl, tapasztalat alapján. Átolvasgattam a hasonló kérdéseket, így nagyjából összeszedtem néhány márkát, bár nekem, kezdő lévén ezek még nem mondanak semmit.

Túra-sport mocihoz, max 150 km/h-s sebességhez. Ezt csak a zajvédelem miatt írom, ha számít valamit.

Legszimpatikusabb a Worker V170 lenne, DOT minősítést is írtak hozzá, de nem lehet valami ismert, viszont jó árban van. Ti mit gondoltok? Volt/van valakinek hasonló?

Illetőleg, egyéb felszerelés terén is, ha bemegyek egy nagyobb üzletbe, pl. Shox, ár-érték arányban tudnak megfelelőt ajánlani, ami tényleg jó, vagy jobb utánanézni neten?

A biztonság az elsődleges, ha már fizetek érte, de nem feneketlen a pénztárcám sajnos...

Köszi előre is!

2014. jún. 8. 13:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Én 13 év motorozás alapján az AGV-t ajánlom, drágább mint a kínai sisakok, viszont a fejed biztonságban van benne. Nekem jelenleg AGV GP Tech sisakom van, ez egy viszonylag drága sisak, de nekem is a biztonság a legfontosabb.
2014. jún. 23. 17:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2014. jún. 23. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!