Soldierkrisz kérdése:
Golf 3 1.4 ABD motorkód. Menet közben leáll a motor. Mi lehet a gond? Hall jeladó?
Figyelt kérdés
Golf 3 1.4 ABD motorkód. Menet közben pl megyek 80-al 5. fokozatban egyszer csak fogja magát és egy pillanatra kb 1-2 mp-re leáll a motor és a lámpák kigyulladnak de nyomom tovább a gázt és megy tovább. Ugyanezt csinálta már 3-asban is de akkor ment tovább. Sőt olyat is csinált hogy nem indult csak tekert, mintha szikra nem lett volna. a Hall jeladó lehet a gond vagy más is lehetséges?2014. jún. 8. 15:41
1/3 anonim válasza:
Ugyanilyen GIII 1.4 ABD-m van, nálam télen volt ez a jelenség, végül kiderült, hogy a gyújtáskapcsoló betét kopott el, kb. 30percet vett igénybe a cseréje(nem vacakoltam kompletten bontott zárhenger+betét került bele egyben), azóta pöccre indul és menet közben se áll le!
2/3 A kérdező kommentje:
Hello! Na...és hogy derült ki hogy az volt a gondja? Nekem eddig autószerelő meg villamosságis is a jeladó illetve a trafót mondták, hogy azok közül lehet valamelyik a kínja. Neked is azt csinálta, hogy menet közben 1-2 mp leállt minden? Mert nekem leáll de nem kell indítani mert ha nyomom tovább a gázt is elkapja a fonalat :D Mennyibe került így bontottan neked?
2014. jún. 9. 08:11
3/3 anonim válasza:
Nekem mondjuk újra kellett indítani, ha leállt, szóval nem 100%. Teljesen szétkaptam mindent ami szóba jöhetett, aztán a kulccsal játszottam+ erőteljesebben indítóztam és néha elkapta, néha nem, volt hogy 10percig próbálkoztam indítózással(persze nem egyfolytában tekertettem csak pár mp-re), aztán másnap meg reggel pöccre indult, kanyarodtam ki és leállt...
Azért még mást sem zárnék ki, de ha ezt kell cserélni kb. 4-5eFt a bontott, ha rászánod magad leírom a csere menetét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!