2t vagy 4t motorkerékpár vegyek?
Figyelt kérdés
Kb 450eFtig keresek motorokat. Lehetőleg sportmotort vagy túrasportot, de nem tudom, hogy 2 vagy 4 ütem legyen. 2Tben a 250es kategória érdekel 4tbe 400-650ig.
Tudom, a 2t előnye: kis súly
általában olcsó alkatrész
kis lökettérfogat nagy erő
hátránya:
sűrű szerviz intervallum
sok a fogyasztás
4t előnye: alacsony fogyasztás
remek hang
megbízhatóbb
Hátránya: ha belenyúlok egy rosszba az árát simán rá kell költenem
sokkal nehezebb mint egy 250es 2t
Az árat azért írtam le, hogy látható legyen, hogy körülbelül milyen korú motorokban gondolkodom.
2014. jún. 6. 16:34
1/4 anonim válasza:
A 2t motorok felépítésükből adódóan magasabb fordulatszámra képesek és éppen ezért nem gazdaságos. Szerintem ha jó motort akarsz azért 600e ért már 250ccm-es 4 ütemű sport motort ha nem 2014 est de valami kicsit régebbit biztos találsz. Nem tudom mi tetcik ez mindenkinek szubjektív.
2/4 A kérdező kommentje:
4t 250est véletlenül se szeretnék. Főleg nem fiatalt.
2014. jún. 6. 19:15
3/4 anonim válasza:
Mindenképp 4T, ennyiért SV 650-est néznék, vagy Yamaha Fazert :) Vagy Kawasaki ER6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!