Hogy lehet "durrogtatni" az autó kipufogóját menet közben motorfékkel ha az autó injektoros, illetve milyen fordulatszám tartományban következhet be? Valaki eltudja magyarázni pontosan?
Ilyenre gondoltam nem olyanra amit az ALS idéz elő..
https://www.youtube.com/watch?v=J5C5kDP3yyc 1:35-től hallgasátok
Vedd sértésnek, de már a reakciódból is látszik, hogy igazam volt és tényleg egy lepukkant tragacs. Azokból szokták kivágni alapból a katalizátort az ezeket az országba behozó nepperek. Nem mai darab lehet, ha nem lambdás volt benne a katalizátor (amíg ki nem vágták).
Hogy milyen autóm van, azt nem írom le, de az biztos, hogy ilyened nem lesz még vagy legalább 5 évig, mert akkor fog talán olyan árszintre süllyedni, hogy az ilyen kókányoló rácsingos gyerekek is meg tudják venni (hitelre).
Még az autókhoz sem értesz. Nem fog 10% lóerőnövekedést eredményezni a kipufogó bűvészkedés.
Inkább azzal foglalkoznál, hogy gyári állapotba hozd az autódat és vigyázz rá, mert akkor talán lesz is értéke és mellékesen még hülyegyereknek se fognak nézni.
Én ,ha kövér gázt adok akkor a fél utca hangját elnyomja a motor hangja. Szerintem ezt nem érdemes folytatni.
Hogyha durrogni akarsz pici pénzét árulnak motorokhoz szettet amivel még lángnyelveket is lőhet a kipufogó ráadásul katalizátorral is nyugodtan mehet mert ez csak látvány...
2016/06/04 11:21
Nem tudom minel iraz ide ha csak a semmit mondod.
Senki sem volt kivancsi arra amit irtal nem ez volt a kerdes
Ha csak dumalni tudsz meg nem tetszik akkor fogd meg es gorgess tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!