Mi történik, ha járó motorra önindítózok?
Figyelt kérdés
Véletlenül lefulladtam egy kereszteződésben, és űjraindítottam a motort, majd erre sikerült ráönindítóznom, mert szép finom halk hangja van a motornak, és zajos környezetben azt hittem, hogy nem sikerült beindítani, ezért rátoltam mégegyszer a kulcsot. Lehet belőle probléma? Mi baja lehet általánosan, ha valaki járó motorra önindítózik?2014. jún. 5. 22:10
1/3 anonim válasza:
A lendkerék és az önindító fogaskereke darálja egymást. Ha ugyan olyan jól működik, mint előtte, akkor nincs gond. Kopott egy kicsit.
2/3 anonim válasza:
Semmi nem történik. És semmi nem darál semmit, egyik irányba az önindîtó szabadon forgatható a fötengely által. Mint egy racsnis kulcs. De azért ne csinálj belöle praktikát.
3/3 anonim válasza:
Amíg alapjáraton indítasz rá nincs gond, ezt még elbírja az önindító mechanikája. Ha magasabb a fordulat, esetleg hosszabb időn keresztül megy véletlenül, akkor lehet hogy hazavágja a szerkezetet a túl nagy fordulat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!