Megbízható márka a motowell? Újonnan 250 ezert ft ért vennék megérné nagytestű 30cm3 robogót?
Nem rosszak ezek, nekem is van egy. Igaz, én használtan vettem, 100 ezerért 2 éve. :)
Annyi gondja volt, hogy az előző tulaj eldőlt vele, így az oldala karcos volt. Azóta napi szinten használom, gondja még nem volt közel 6000km alatt. Igaz, nem is hajtom, csutkagázt ez alattam nem ismeri. Szerintem ez a titok nyitja. Kényelmes 60-as gurulós tempó, és a világból kivisz. Ezeket ilyen sebességre tervezték.
Szerintem nem azért de egy idősebb nőnek szerintem már nem kell ilyen robogó.Nem rosszból mondom ez az egyéni véleményem
.
Nálunk van egy 2T Piaggio ZIP (régi..olyan 2000 körüli), megmostanában lett egy ilyen 4T Magnet..
Ha választanom kellene a kettő közül, én a ZIP-et választanám, igaz, h kisebb meg csúnyább, de a motorja ezerszer jobb..
5 éve van meg, motorikusan eddig annyi volt a legnagyobb problémája, h 3. ékszíj a napokban került fel rá.. Am még egy kis benzinfolyás tapasztalható más semmi.. Pedig hajtom rendesen..
a Magnet (2009-es) nem rég került hozzánk, eddigi tapasztalataim alapján megközelíti végsebességre a ZIP-ét /csak közelíti!!/, de két szellő és máris esünk vissza.. arról már ne is beszéljünk, h milyen tempóval éri el azt..
Motorjához még nem nagyon nyúltunk hozzá, de nem sikerül rá alapjáratot varázsolni..Ha hideg motornál okés, akkor melegen nem és fordítva.. ráadásul ha járatom pár percet alapjáraton a motort akkor folyamatosan változtatja a fordulatszámot.. olyan is akad, h kedden beállítom melegen az alapjáratot, szerdán szintén melegen ugyan annál a beállításnál majdnem lefullad a motor v épp már viszi a kereket is..
A kormány 50 felett elkezd rázkódni.. és a lengéscsillapítók se nagyon csillapítanak inkább csak rugózás van..
Ja és az ülése is kemény..:D
Egy ami eddig jó benne az a fék..
Én a helyedben hanyagolnám ezeket a márkákat, mint pl. Motowell, Keeway,...stb.
150eFt körül már jó állapotban lévő 50-eseket kapsz használtan, 250eFt-ért meg nagyjából vitrinbe tartottat is kapsz. Megbízható eladótól kell venni. Ha értesz hozzá hamar le lehet vágni, hogy mennyit ment valósan a robogó.
Én olyanokat javaslok, hogy: Gilera Runner, Yamaha Aerox, Aprilia SR 50, Honda Dio esetleg,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!