Újrakezdjem a B kategóriás jogsi megszerzését?
Ezt csak te tudhatod.:)
Ha úgy érzed, hogy most menne, akkor csináld meg. Csak hasznodra válhat, ha van jogosítványod.:)
Én 26 éves vagyok és nő:) és most fogom remélhetőleg majd kezdeni. Megmondom őszintén, hogy tudom a pedálelosztásokat, tudok vezetni, egyenesen menni, kanyarodni, sebességet váltani, de tolatni, parkolni, azt nem. És úgy érzem, hogy elég nehezen is fog majd menni. De úgy vagyok vele, hogy a jogsi bármikor jól jöhet, így odafigyelek, bízom magamban és lehet hogy nem fog elsőre sikerülni 1-2 vizsga, de majd meglesz.
De ha úgy érzed, hogy tényleg nincs érzéked a vezetéshez, nem fog menni, akkor hagyd. De azt gondolom, hogy ha eljutottál városi vizsgára, akkor biztos nem véletlenül jutottál el oda, tehát ment a vezetés, csak egyszer megbuktál és ez téged annyira padlóra tett, hogy inkább nem próbálkoztál. Pedig másnak se sikerül sok minden elsőre. Az egyik rokonom harmadszorra ment át kreszből, másodszorra tanpályán (akkor még kellett ott is vizsgázni) és másodszorra ment át városin. De nem adta fel, évek óta már vezet és balesetmentesen.
Szóval szerintem bátorság, fog az menni.:)
Nincs mindenkinek érzéke a vezetéshez. Ezen semmi szégyellnivaló nincs.
Én a helyedben megpróbálnám újból, de ha úgy érzem, hogy még most sem megy, akkor viszont nem erőltetném.
Esetleg keress valakit, aki segít neked felkészülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!