Milyen váltóolaj kell a robogómba?
Figyelt kérdés
van egy keeway robogóm és kéne bele váltóolaj a gyári előrírás 85w90, van nekem itthon 75w90 meg 80w90 azt tudom hogy ezek jobbak, de nem tudom hogy működne vele a sűrűsség miatt, szerintettek beletöltsem valamelyiket, vagy vegyek 85öset2014. jún. 5. 10:00
1/3 anonim válasza:
A viszkozitásértékhez érdemes tartani magad, valamint az egyéb előírt tanúsítványokat is figyelembe kell venni (a használati utasításban benne szokott lenni, de pontos tipus alapján egy Google keresés is segít)
2/3 kata kata válasza:
Én az enyémbe simán beletölteném mind a két fajtát amit felsoroltál.Persze csak ha nem gagyi olaj.Hanem a jobb fajtából való.
3/3 anonim válasza:
Nem egy gyakori viszkozitás a 85W-90, de ha be tudod szerezni akkor az lenne a legjobb, bár valószínűleg tökéletesen működne a 80W-90-essel is. A 75W-90 viszont már jóval folyósabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!