Kifogyott a hajtóműolaj/váltóolaj a robogómból (50ccm). Milyen problémák léphetnek fel, ha nem töltöm újra?
Nyilván tudom, hogy nem lehet a végtelenségig így használni, de szükségem van rá. A hétvégén rendeltem hozzá pár dolgot, közte jó minőségű hajtóműolajat is, de az valószínűleg a hét vége felé fog megérkezni. Nem utazok vele nagy távokat naponta.
A lényeg a lényeg tönkre mehet valami vagy károsodhat ebben a pár napban? (Jelenleg nem éri el a minimum szintet.)
Tisztában vagyok vele, hogy kell. Most hétvégén volt rajta nagy szemle (kaptam) és hát minimum alatt van a szint. Azóta 5 km-t menetem vele, azt is kímélőbe, de nem hinném, hogy számít...
Konkrétan mi mehet tönkre?
Mert az előző tulajdonos nem igen figyelt szegénykére, kezdjük onnan, hogy a szíj és a görgők agyon vannak kopva és motorolaj is alig volt a tankban (és még csodálkozott, hogy nem az igazi).
Értem, köszönöm. Nem használom addig!
Ha csapágyas vagy szimmeringes lesz a motor, annak milyen hiba jelenségei vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!