Mennyit fogyaszt egy suzuki?
6 liter körül van a vegyes.
ne vegyél Suzukit mer szar
2 ilyen autó is van a családban, egy nekem, egy a páromnak,egyik sem szar. Ha betartod az összes sebességkorlátot 5 literrel bőven elmegy.
amúgy normál autózási körülmények között olyan 6,5 liter. Pályán 7 és afelett.
Nekünk 205-ös gumik vannak rajta nyáron, így alapból 6-7 litert eszik. Télen a gyári GS méret, 185/60 R15-tel 6,1-6,4 liter között autózunk!
2. vagyok
Hallod a BMW-m pályán 5,5-6 litert fogyaszt 225ös gumival és teljesen origi 1.6-os motorja van.. :DD
nem akarok suzukist bántani,de ez egy ujabb kérdés:miért van az,hogy mindenki aki leszólja a suzukit nem az van neki és a suzukisok miért istenitik a suzukit ennyire?miért büszkék rá?szóval kb 6l az átlag.
ja gyári gumik vannak rajta amivel megvette az illető.
teljesen jó, hogy egy autópályára ideális dízel motort hasonlítassz egy kis köbcentis városi autóhoz. :)
az 1,6 bmw-snek: kizártnak tartanám hogy 1,6 benzin annyit enne, én az E46 1,6ot próbáltam, alaphangon evett 8litert, nemhogy pályán... azt a kasztnit mozgatni is kell... nem gondolod?
Nem istenítem a Suzukit, maga kategóriájában teljesen jó, autópálya nem annyira a terepe, mint ahogy egy kis köbcentis benzinesnek sem. 110-120 utazó ideális még neki.
BMW-s vagyok.
Az E46-osban már nem az M40 motor van, az E30-asunkban pedig az..
És nemgondolod hogy az E30 jóval könnyebb mint egy E46?
Ha nemhiszed el gyere nézdmeg, ha normálisan hajtod nem úgy mint a sok suttyó simán kijön ennyiből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!