Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pár napja ota vettem észre h...

Pár napja ota vettem észre h nem huz a kocsi, mintha turbo nélkül menne és a szélvédő alatt sipol ha gyorsítok (mintha vhol levegő jonne), nőtt a fogyasztás, ha nagyon picit nyomom a gázt, néha ugrál, és annyira füstöl h a mögöttem jövő szolt?!

Figyelt kérdés
Ford Mondeo TDCI 2003, nem rég lett főtengely szenzor cserélve, teheti az ezt?
2014. jún. 3. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én a turbóra gyanakszom, lehet lelökte magát vagy valahol tömítetlen.
2014. jún. 3. 19:31
 2/3 kazsemestor ***** válasza:
100%

első válaszolónak lesz igaza.

A turbó csövezését nézd át,kövesd végig a csövet turbótól colerig,coolertől szívósorig.Valahol kirepedt,vagy a nyomás simán széttépte a bilincset pl a coolerről.

2014. jún. 3. 20:08
 3/3 Dörmögő ***** válasza:
100%
Én is arra tippelek hogy valahol szökik a levegő a turbó után. Emiatt lehet gyengébb az autó, és a kevés levegő miatt nem megfelelő az égés, ami ugyebár nagyobb füsttel jár. Ha igazunk van és valahol engedi a levegőt akkor azt szemmel is jól látni, ugyanis valószínűleg olajat is fújt ki magából.
2014. jún. 3. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!