Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire igazak ezek a dolgok...

Mennyire igazak ezek a dolgok a ladára?

Figyelt kérdés

Üdv!

Nemrég egy 2105-ös lada tulajdonosa lettem, első autóm :)

Eddig megvagyok vele elégedve, belseje teljesen felújított, nem leharcolt... Kívül javított, alvázvédett, vigyázva volt rá.

Vezetés közben eddig teljesen jól irányítható szerintem.

Nos igazak az olyan kijelentések hogy pl Ladával esőben könnyen meglehet csúszni?

mennyire kell vigyázni ezzel a hátsókerékmeghajtásos dolgokkal?

Ladások illetve hátsó kerék meghajtású sofőrök véleményét várom elsősorban, akik tapasztaltak

2014. jún. 2. 11:41
1 2
 11/15 VarMa ***** válasza:

Kerdezo

hany eves az autod? mert ha elmult 25, akkor tudsz ra kotni young timeres kotelezot.

Nekem egy 2101-esem volt hobby celra es azon az volt.Bekellett lepnem a VW bogar klubba mint partolotag es igy tudtak kotni biztositast, akkor voltam 23 eves es eves szinten volt a kotelezo 9500ft plussz a tagdij ami ha jopl emlekszem talan 4e...

Elso autonak nagyon jo valasztas a Lada mert iszonyu olcso hozza az alkatresz es minimalis szerszamozottsag mellett egy sufniban is javithato...

Az esos temara ra kell erezned mert minden auto mashogy viselkedik, semmivel sem jobb vagy rosszabb mint egy elsokerekes...

Ha mar raerzel a ladara akkor rafogsz jonni miert szeretik olyan sokan ezeket az autokat....

egyebkent erdemes felnezned a zsiguli.hu-ra ott nagyon sok mindent megtalalsz az autodrol(hoz)....

2014. jún. 3. 05:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Jó gumival egy széria lada nemigen fog neked megcsúszni a kanyarban hacsak nem rúgod meg a kuplungot. Hameg nagy sebességgel mész bele a kanyarba a lendület miatt csúszol, nem a hátsó hajtás miatt.
2014. jún. 4. 06:26
 13/15 A kérdező kommentje:

Varma köszönöm a tanácsod :))

28 éves az autó, '86-os kiadás ^^

lehet akkor nem ártana ennek utánanéznem, több maradna akkor benzinre :) :D

2014. jún. 4. 10:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezek a kocsik könnyen kifarolnak ha csúszós az út, akkor nem szabad gázt adni mert akkor mindent letarolsz ami a közelben van. Egyáltalán nem vicces ám mikor a forgalomban kezd ide oda riszálni a kocsi hátulja, én akkoriban ezért vettem skodát a zsiguli után, az sokkal stabilabb volt, a leterhelt meghajtott kerekek miatt.
2014. jún. 5. 23:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Úgy beszéltek a 30 éves széria Ladáról, mintha 150 Le-s BMW lenne. Csak óvatosan mert könnyen csúszik kanyarban. Persze még 3-ban sőt 4-ben is dobja a farát! Ha nem havon vagy jégen mész vele kedves kérdező, nyugodtan vezesd úgy mint akármelyik elsőkerekest. Semmi nem fog történni.
2014. jún. 6. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!