Mennyire igazak ezek a dolgok a ladára?
Üdv!
Nemrég egy 2105-ös lada tulajdonosa lettem, első autóm :)
Eddig megvagyok vele elégedve, belseje teljesen felújított, nem leharcolt... Kívül javított, alvázvédett, vigyázva volt rá.
Vezetés közben eddig teljesen jól irányítható szerintem.
Nos igazak az olyan kijelentések hogy pl Ladával esőben könnyen meglehet csúszni?
mennyire kell vigyázni ezzel a hátsókerékmeghajtásos dolgokkal?
Ladások illetve hátsó kerék meghajtású sofőrök véleményét várom elsősorban, akik tapasztaltak
Kerdezo
hany eves az autod? mert ha elmult 25, akkor tudsz ra kotni young timeres kotelezot.
Nekem egy 2101-esem volt hobby celra es azon az volt.Bekellett lepnem a VW bogar klubba mint partolotag es igy tudtak kotni biztositast, akkor voltam 23 eves es eves szinten volt a kotelezo 9500ft plussz a tagdij ami ha jopl emlekszem talan 4e...
Elso autonak nagyon jo valasztas a Lada mert iszonyu olcso hozza az alkatresz es minimalis szerszamozottsag mellett egy sufniban is javithato...
Az esos temara ra kell erezned mert minden auto mashogy viselkedik, semmivel sem jobb vagy rosszabb mint egy elsokerekes...
Ha mar raerzel a ladara akkor rafogsz jonni miert szeretik olyan sokan ezeket az autokat....
egyebkent erdemes felnezned a zsiguli.hu-ra ott nagyon sok mindent megtalalsz az autodrol(hoz)....
Varma köszönöm a tanácsod :))
28 éves az autó, '86-os kiadás ^^
lehet akkor nem ártana ennek utánanéznem, több maradna akkor benzinre :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!