Feltűnő lenne, ha egy Aprilia RS 125-tel megyek 50-es papírokkal?
Figyelt kérdés
A rendőrök szólnának érte? Ha igen mik a következmények?2014. jún. 2. 10:23
11/16 anonim válasza:
Jobban megéri rendes pappíros mocival közlekedni,minthogy ilyenekkel szórakozz!
És az sem megoldás ha 50ccm kismocit tunningolsz,mert az meg nem lesz se megbízható se biztonságos.
12/16 A kérdező kommentje:
Így van! Csak, hogy amerre lakunk egy robogó nem igazán tud feljönni. Kocsi is nehezen.:S Ezért szerettem volna egy erős 125 ös motort ,aminek van egy 50 es testvére, hogy a rendőr ne vegye észre!
2014. jún. 2. 12:25
13/16 anonim válasza:
Nos,gyári robogóval is lehet hegyet mászni :) De azzal nem is fogsz száguldozni :)
Amúgy ha úgy érzed hogy nem bírja a hegyet akkor lehet áttételt is módosítani bármin,hogy fel bírjon menni.Én mondjuk egy apriliát nem használnék hegymászásra :)
14/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy egy gyári robogó felmegy 39 fokos emelkedőn.
Meg nem találom élvezetesnek azt, hogy csak a gázt húzom.
Erre fele 39 fokos az emelkedés és nincs jogsim A1-re. :(
Ezért gondolkodtam a 125/50-en. Az felszalad!
2014. jún. 2. 12:36
15/16 anonim válasza:
Semmi akadálya annak, hogy legyen egy erős motorod, a megfelelő kategóriájú jogsi birtokában olyat veszel, amilyet akarsz.
16/16 A kérdező kommentje:
Sajnos vagy az egyik vagy a másik. Ha leteszem a jogsit A1-re,egy ideig nincs motor:) már megvan 50 esre...
2014. jún. 2. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!