Ti mennyivel szoktatok menni azokon az utakon ahol 90-es tábla van? Hány büntit szettetek eddig össze?
Figyelt kérdés
Lehet furán hangzik,de én mindig betartom a 90-et..Maximum 100-al megyek néha-néha.Ma is mentem és sorba mentek el mellettem az autók,de nem csak az Audik meg ilyenek,hanem a kis városi autók is pl.:Twingo.2014. jún. 1. 19:22
1/7 dirtboy válasza:
az sok mindentől függ
-ismerős helyen vagyok e
-milyenek a körülmények,köd,kátyú,oldalszél stb
-milyen a hangulatom illetve sietek vagy ráérek
-milyen hosszú a 90es szakasz
-mennyire melegedett be a motor
vagy mikor még 90el sem de van mikor gyorsabban megyek
2/7 anonim válasza:
90-105 között szoktam menni, még eddig soha nem kaptam csekket. Volt olyan hogy mentem hazafelé kellemes, 105-ös tempóval, amikor belenéztem a tükörbe, ott volt egy rendőrautó. Na mondom, ezek most kiszednek..., de nem. Megvárták hogy ne jöjjön szemből senki és egyből előztek is meg. :)
3/7 anonim válasza:
Változó. Kb 80-110 ig. De leginkább 90 ,de van hogy beállok szálárnyékba benzint spórolni egy teherkocsi mögé. Hangulatfüggő.
4/7 dirtboy válasza:
/de van hogy beállok szálárnyékba benzint spórolni egy teherkocsi mögé./
csak fel de dobjon egy kavicsot
5/7 anonim válasza:
100-al szoktam menni a 90 helyett és ilyen fika golfokkal, meg asztmákkal előznek le folyamatosan.
6/7 Beviz Elek válasza:
90-120 a gyakori. Ha rossz az út lassaban, ha sietek gyorsabban.
Eddig 30ezer volt a bünti
7/7 anonim válasza:
70-105 nagyon változó, ha nagy a forgalom inkább 100-105 vagy amennyit enged a forgalom, mert nem vagyok bunkó, hogy feltartsak másokat, de trafiba nem fogok szaladni senki kedvéért, viszont éjszaka melóból hazafelé a tök üres úton inkább tötymörgök 70-el, a szekér is kevesebbet eszik, meg szélzaj se nagyon van, az meg teljesen mindegy, hogy 3 perccel később vagy hamarabb érek haza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!