Hogyan lehet működő akár műszaki vizsgával rendelkező autót lassú járműnek vagy munkagépnek vizsgáztatni?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy vennék egy kisebb autót, pl egy ticot vagy marutit és levágnám a tetejét és platót tennék rá, lehetne vele építőanyagot vagy terményt szállítani!2014. máj. 31. 21:17
1/5 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb utánfutót húzni? IFÁból láttam már hogy lassú járművet csinálnak (így már lehet vezetni B-s jogsival is és persze ugyanúgy mennek vele 60-nal), de személyautót még nem. A fő kritérium az lenne hogy maximum 25-tel mehet. Na most ezt hogy oldod meg? Kiveszel 2 gyertyát a 3-ból és ledugózod a helyüket? Vagy hogy?
2/5 anonim válasza:
Mint az Ifáknál is a műszaki vizsgára, más autónáo is a váltóval lehetne babrálni szerintem. Aztán persze az Ifáknál is a módosítást visszaalakítják eredetire, ezért megy a piros rendszámos Ifa 60-nal.
De a papírozás menetét nem tudom, pedig engem is érdekelne.
3/5 anonim válasza:
váltót szokás piszkálni. és max 2 személyes lehet. azt hiszem ennyi. hogy menyit mehet azt nem tudom. de utólag vissza szokták alakítani had mennyen.nagybátyámnak trabessza volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!