Miből gondolod hogy rendőrautó volt?
Egy 3 éves ilyen autóért szerintem kb reális az ár. Ha tényleg rendőrautó volt, ahhoz képest meglepően kevés benne a km. Ezeket nem csak arra használják hogy álljon az örs előtt. Mennek velük szinte folyamatosan.
Nekem az autóm egy hétből 5 napot áll a garázsban, de így is beleteszek 3 év alatt majdnem ennyit.
Valszeg abból, hogy több darab, exportra is. Rendőrségen kívül más helyen meg nem tartanak ebből a típusból egyszerre többet, és a rendőrségen szokás így túladni a régi kocsikon. Helyben még több mindent meg lehet látni ami a rendőr múltra enged következtetni.
Mondjuk ebből a km. ből kérdés mennyi volt a városi, gondolom nem kevés... azért az se tesz jót a motornak.
Én évi kb. 10-15 ezret megyek.
Amúgy 100% hogy rendőrautó volt, márcsak a rádió miatt is, meg hátsó ülésnél lévő rács miatt.
Ha ez valóban rendőrautó volt akkor még ingyen sem kellene. Csak gondoljunk bele abba amikor riasztás van. A hideg motort nem melegítik üzemi rajt előtt, hanem padlózzák neki végig.
Emellett a pályán is annyit megy amennyit ki tudnak hozni belőle és a rossz úton sem féltik.
Ez a dolgok... de nem vennék tőlük autót soha.
na igen itt a faluban is múltkor elütöttek valakit, riasztották a rendőröket, a kapitányságtól kb 300 méterre történt a dolog, állt ki a rendőrautó az udvarból és 1-esbe letitltott, biztos hogy hideg volt, mert bentről állt ki.
ennek az autónak is sokat kaphatott már a motorja. ingyen kéne, pénzé nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!