Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok ilyen kocsit ajánlani?

Tudnátok ilyen kocsit ajánlani?

Figyelt kérdés

Autóvásárlás előtt állok, eddig egy Volkswagen Polom volt (2000-ben vettük, 3-mas széria asszem). Már nem éri meg több pénzt beletenni, így keresek egy hasonló méretű kocsit. Fontos, hogy viszonylag nagy csomagtartó legyen benne, a polonál ne legyen jóval nagyobb, olcsó legyen fenntartani, főként városi közlekedésre szánom, és biztonságos legyen. Használt autókat nézünk, olyan 2,5 körülieket. Eddig a Toyota Yaris Terrán gondolkodtunk.

Tudnátok még ehhez hasonló ajánlani?

2014. máj. 31. 20:30
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
miért nem veszel egy újabb polot?
2014. máj. 31. 20:34
 2/25 A kérdező kommentje:
Ezen is gondolkodtam, de nőből vagyok, nem tetszik az új polo, plusz ahogy néztem nincsen nagyon 2,5 millió körül újszerű állapotban.
2014. máj. 31. 20:41
 3/25 anonim ***** válasza:

Mazda2

[link]

Ford fiesta

[link]

Chevrolet Aveo

[link]

Suztuki swift

[link]

Opel corsa D (az 1000 3cm-esből újat is kapsz 2.5 misiért)

[link]

Nissan Micra (ebből is kapsz újat 2.5 misiből)

[link]

Dacia sandero (ebből is újjat kapsz 2.5 misiért)

[link]

Választék van bőven és akár új autót is kaphatsz 2.5 millióért.

2014. máj. 31. 21:43
 4/25 anonim ***** válasza:

Fiesta . csak ne 1.25. igaz 82le de 3500 felett érezhető, hogy na most már húz.(ez nem mindenikek fontos de nekem igen)

az 1.4 már egész jó. az 1.6 120le pont jó.

És belül mesze a legszebb és kívül is tetszetős.

2014. máj. 31. 22:10
 5/25 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek javarészt városba kell szóval felesleges a nagy ccm-er és asok lóerő városi használathoz egy olyan kisautóba mint a fiesta is.
2014. máj. 31. 22:28
 6/25 anonim ***** válasza:

Yaris elég jó választás, elég megbízható. Esetleg egy Fabia, ugyanaz mint a Polo csak olcsóbb és nagyobb a csomagtere.

Mazda 2 szűkebb mint a többi, Swiftnek egy vicc a csomagtere, Micrának se sokkal nagyobb. Chevrolet elavult technika, nem érdemes venni. Dacia meg egy fényév visszaugrás minőségben, hiába új attól még a beltere olyan mintha egy román piacról szedték volna össze a legolcsóbb fröccsöntött műanyagokat.

2014. máj. 31. 23:24
 7/25 A kérdező kommentje:

Köszi a kommenteket, azóta néztem ezt a

Ford Fiestát

[link]

Illetve Toyota Aygot, az új Ford Ka-t, és egy Suzuki Swift 1,2-est is, Volkswagen up 1.0, Citroen DS3 amin még gondolkozom.

Eddig a felül belinkelt Ford Fiesta meg a Terra vezet.

2014. jún. 1. 00:24
 8/25 A kérdező kommentje:

A Fabia-t is néztem, de bevallom nem tetszik, csúnyácska:(

ha 10 évig még ezt nézem, azért a kinézet se mindegy.

2014. jún. 1. 00:26
 9/25 A kérdező kommentje:
Még egyet találtam, a Honda Jazz-t.
2014. jún. 1. 01:08
 10/25 anonim ***** válasza:

És egy vaci új 1.0 opel corsa D az nem tetszik neked?

Új autó a csomagtartó mérete is tűrhető már,mellesleg városba bőven elég az az 1.0 motor kicsi a fogyasztása és a rezsi sem sok rá a nem túl nagy teljesítmény és kis 3cm-er miatt.

És azért egy új autó csak új autó.

2014. jún. 1. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!