Ignis futómű javítása?
Sziasztok! Nem rég észrevettem, hogy lóg a jobb első kerekem. Ha felemelem az autót, akkor akár fél centit is kb. El vittem a szerelőhöz, aki megállapította, hogy kerékcsapágy baja van. Ki lett cserélve, de nem teljesen oldotta meg a problémát. Szerinte féltengely csonkot, vagy más nevén csapágyházat is kellene cserélni, mert az is ki van kopva. Ameddig nem kapok ilyen alkatrészt, addig lehet használni az autót? Nem cseszi szét az új csapágyat? Lehet ezen kívül bármilyen probléma, ami ezt okozhatja? (biztos, hogy a csapágy körül van a probléma)
Illetve hol találhatok olcsóbb bontót, főleg Szeged környékén, ahol tudok ilyet venni. És most akkor pontosan mit keressek hozzá? Suzuki Ignis 2004es MA13 motorkód, ABS nélkül. Előre is köszi a segítséget!
"Szerinte féltengely csonkot, vagy más nevén csapágyházat is kellene cserélni, mert az is ki van kopva."
A régi csapágy elforgott rajta ,igy elkopott rendesen.Ha "sokat"jársz igy vele akkor meg van rá az esély,hogy hazavágja az új csapágyat is.Ezeket a bontókat találtam igyy hirtelen Szegeden.Érdeklődjél náluk: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!