Toyota corollához szilent drága?
Toyotához szerintem nem drága, munkadíjjal. Ha belegondolsz akkor sajnos a Toyotához drágábbak az alkatrészek mint az átlag kocsikhoz, mégpedig azért (sztem) egyrészt mert kevés van belőle, tehát kicsi az alkatrészre a kereslet, másrészt drágább autó mint pl az Opel.
De ha gondolod nézz utána hogy mennyibe kerülnek ezek az alkatrészek kb és hasonlítsd össze a számlán lévő összeggel. Fontos a márka is! Esetleg ha olcsobban akarod megúszni akkor keress fel egy maszekot, vagy keress valami ismerőst, hátha ő olcsobban javít.
Utolsó te miről beszélsz? Miért kérnének mégegyszer annyit?
Faterom is én is autószerelők vagyunk, 4 ezer/óra nálunk. Ha valamivel 5 órát dolgozunk az se 20 ezer, hanem mondjuk csak 10-12.
Az meg mekkora hülyeség már, hogy anyag ára x2. Akkor egy 100 ezres alkatrésznél elkérünk szerinted még 100-at még akkor is ha fél óra kicserélni? Gondolkodjál már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!