Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A pollenszűrő mikor vaj jó...

Fúróferkó kérdése:

A pollenszűrő mikor vaj jó irányba?

Figyelt kérdés

A probléma az ,hogy vettem a suzukiba egy kompatibilis ARMAFILT gyártmányú pollenszűrőt.Az eredetin korrekten,érthetően ott van cikkszám és egy nyíl,sőt oda is van írva"UP"

A kérdésesen ott van a cikkszám ,de a nyíl nem a számok talpától felfelé,hanem lefelé mutat,tehát ha szemből nézem cikkszámot akkor lefelé mutató nyilat látok.

Most akkor merre van ennek szűrőnek a teteje?

Kaptam én olyan választ a forgalmazó nagykertől,hogy nyíl irányának meg kell egyezni a levegőáramlás irányával.

Ez viszont biztos nem jó válasz,mert a suzukiban felülről szíja a levegőt.

2014. máj. 29. 21:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi.Ha mondod ,biztos így van ,csak akkor még egyszer :a gyárilag betett szűrőnél miért fordítva van?

Esztergomban nem tudják ,hogy a nyílnak a levegő áramlással kell egyezni?

Naja ,de annál meg a számok lennének fejjel lefelé.

Vagy a szabály az hogy ha nem logikus ,akkor csinálunk hozzá törvényt ,mint a FIDESZ?

2014. máj. 30. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!