Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A rejtett indításgátlót ki...

A rejtett indításgátlót ki lehet "cselezni"?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, nem értek az autókhoz, csak arra lennék kíváncsi, hogy mennyire gátolja/gátolhatja meg az autó lopását egy rejtett indításgátló, amely egy kapcsoló a műszerfal környékén?
2014. máj. 29. 12:56
1 2
 1/17 Zsebvirág ***** válasza:
Azt be kell kötni a gyújtás áramkörébe. Ha egy tolvaj el akarja kötni, akkor úgy is a gyújtással fog játszadozni tehát valószínűleg meg fogja találni. De azért egy próbát megér, azért ne könnyítsük meg a tolvaj dolgát.
2014. máj. 29. 13:01
 2/17 anonim ***** válasza:
én erre nem tudok választ, egyik lány barátom a kocsijába szereltetett egy olyan ketyerét , amihez adtak ilyen kis dolgot , ami ha otthon marad vagy bármi, akár ugye ellopnák, 100m-ig tud menni a háztól utána leáll a motorja és beindítani se lehet, csak akkor lehet vele menni ha 100m-en bellül van az autóhoz, szóval szerintem jó kis dolog , ha jól emlékszem még 30ezer körül volt
2014. máj. 29. 13:01
 3/17 anonim ***** válasza:
Az ilyen szerkezetek az amatőr tolvajok ellen ér valamit, akik mikor beszállnál félrelöknek meg hasonló módon primitív megoldásokkal próbálkoznak. A profi tolvajok ellen semmit nem ér.
2014. máj. 29. 13:06
 4/17 A kérdező kommentje:

Van benne egy alap, olcsó riasztó (40 e ft-ért kötötték be, a riasztó kb 10 e ft),

van benne kormányzár autolock 2000, 30 e ft-os

és ez a gomb, amit én is alig találok meg. de a kérdésem az lenne, hogy akkor ezt a szerkezetet ki lehet játszani, megkerülve valahogy, ha jól értem. azaz nem kell, hogy megtalálják a gombot, anélkül is ellopható az autó, ha jól értem. ugye?

2014. máj. 29. 13:20
 5/17 anonim ***** válasza:

Ami nincs lebetonozva, az ellopható.

Egy autótolvaj viszont mindig azt az autót választja, amit könnyen el tud lopni. Tehát valószínűleg csak feltöri, de nem fog bohóckodni.

2014. máj. 29. 13:34
 6/17 A kérdező kommentje:

A gyerekülésekért szokták feltörni az autókat szerintetek? más értékesebb nincs benne.

Szóval, ha látják a kormányzárat, hogy villog a riasztó, akkor inkább nem nyúlnak hozzá?

2014. máj. 29. 13:42
 7/17 anonim ***** válasza:
Ha a benzinpumpát tiltja le, akkor a szivargyujtóból visznek neki villanyt. Ha az indítómotort, akkor betolják. Bármi más elektromos dologhoz szintén visznek villanyt. Mi kell még?
2014. máj. 29. 14:18
 8/17 anonim ***** válasza:

A piti tolvajok egy gyerekülésért nem hiszem hogy feltörnék, a profikat sem érdekli, ők az egész autót viszik.

Az olcsó alkatrészekre igen nagy a kereslet, ezért az autók nagy részét amit ellopnak, már aznap szét is bontják.

[link]

2014. máj. 29. 14:20
 9/17 anonim ***** válasza:
Egy ügyesebb motorelektronikatiltást nem lehet odavezetett árammal kiiktatni. Magát az elektronika dobozt meg körbe kell hegeszteni vastag lemezzel, hogy ne lehessen egyszerűen rádugni egy hozott elektronikát. Ennyi.
2014. máj. 29. 15:36
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha KCR-es IFAval megy a tolvaj, akkor tökmindegy milyen védelem van a kocsiban... Esetleg valami giroszkópos elmozdulás érzékelő önmegsemmisítő talán ér valamit.
2014. máj. 29. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!