Mit ajánlanátok? Van 1,5-2 millióm kocsira. Vegyek egy újabb, gyenge kategóriást, vagy valami régi, de extrást?
Figyelt kérdés
Amit eddig néztem, az Mercedes ML olsztály, pl 207, vagy Opel frontera. Ezek mind 1-2 millió között vannak. Van egy ML 10 éves, és 2 millió. De ennyiből majdnem egy új opelt, suzukit, vagy valami más olcsó kategóriásat vehetnék. Mivel járnék jobban? Egy régivel, vagy egy újjal?2014. máj. 28. 18:42
11/12 A kérdező kommentje:
De nekem az opel astra nem tetszik annyira. Ezek a terepjárók már tekintéjt parancsolnak, meg öcsémhez ki se tudok menni (tanyára) egy astrával. Oda kell egy terepjáró, hogy ne traktorral kelljen megtenni azt a fél km-t.
2014. máj. 29. 14:54
12/12 anonim válasza:
Ja, jó, ezt nem tudtam. Akkor nézzél valami olyat! Nekem fontos volt a kis fogyasztás és a biztonság, mert rengeteget autópályázok. Arra nekem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!