Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift 1.3 sípoló hang?

Suzuki Swift 1.3 sípoló hang?

Figyelt kérdés
Ma reggel amikor elindultam az autómmal észrevettem, hogy iszonyu idegesító sípoló hang jön valahonnan hátulról menet közben. Mi lehet ez?

2014. máj. 28. 08:22
 1/6 anonim ***** válasza:
A csapágynak mélyen búgó hangja van, azt kizárnám. Egy rosszul felhúzott ablakon a menetszélnek elég süvítő hangja van. Aminek hátul még hangja lehet, az max. az AC-pumpa. Biztos, hogy nem előröl jött? Egy laza ékszíjnak is élesen süvítő hangja van.
2014. máj. 28. 08:28
 2/6 A kérdező kommentje:
hát nemtudom szerintem hátulról jön a kerékjárat felől, az ékszíjnak másmilyen a hangja azt ismerem. De rendkívül idegesítő és furcsa tegnap még semmi baja nem volt.
2014. máj. 28. 08:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Fékezz egy -két erősebbet. (ne blokkolóra) Lehet homokszem szorult a fékbetét és a tárcsa közé, vagy csak simán szar a betét.
2014. máj. 28. 09:20
 4/6 A kérdező kommentje:
lehetséges mert a hétvégén elsüllyedtünk vele a sárban úgy rángattak ki terepjáróval és nem lett túl igényesen lemosva a kerékjárati ívek meg a kocsi alja még mindig egy merő sár.
2014. máj. 28. 09:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor sürgősen tarkítsd ki, mielőtt gallyra vágod a féktárcsát.
2014. máj. 28. 11:32
 6/6 A kérdező kommentje:
letakarítottam mostmár jó. irgalmatlan mennyiségű sár jött le róla.
2014. máj. 28. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!